USLUGE MENTORSTVA


Dobrodošli u svet ličnog razvoja za oblast investiranja na berzi kroz program mentorstva.

Da bismo razumeli kako ovaj program funkcioniše, potrebno je da razjasnimo šta uopšte mentorstvo predstavlja. Mentorstvo je odnos između dve strane, u kojoj jedna strana (mentor) vodi drugu (mentorisanog) kroz period promene i prema dogovorenom cilju. U mentorskom odnosu jasno razumevanje uloge kod obe strane ima veliki uticaj na uspeh celokupnog procesa. Veoma je bitno da se jasno i precizno definišu očekivanja koja se imaju od ovog odnosa, kako bi se izbegla razočaranja.

Ovaj program je namenjen svim onima koji imaju cilj da steknu određeno specifično znanje iz oblasti investiranja na berzi, kroz zajednički rad sa mentorom u jasno definisanom intervalu trajanja programa.

Sada ćemo detaljnije objasniti sve elemente uspešnog mentorskog procesa u našem slučaju:

  • JASAN CILJ – Kako je mentorski proces vremenski ograničen i ne možemo pokriti sve aspekte teme, potrebno je definisati konkretnu oblast rada kod investiranja koju želimo da unapredimo. Pošto govorimo o individualnom radu, svaki polaznik treba da formuliše svoj cilj prema svojim potrebama i željama. Neki polaznici imaju više iskustva, pa im treba određeno specifično znanje iz npr tehničke analize, pravne regulative, kreiranja portolija i sl, dok neko može biti potpuno bez iskustva i želi od starta da uz nečiju pomoć kreira dobru strategiju i investicioni plan.
  • PRAVILA RADA I OBAVEZE OBE STRANE – Nakon što utvrdimo jasan cilj, neophodno je napomenuti pravila rada i komunikacije, kao i obaveze obe strane. S obzirom da je mentorstvo obostran proces, jako je bitno da obe strane odrade svoj deo posla i ispoštuju dogovorene kanale i dinamiku komunikacije.
  • PERIOD TRAJANJA – Svaki mentorski proces ima početak i kraj. To ne znači, da se jednog dana ne može obnoviti, ali sa drugim ciljem i novom temom. Bitno je da rezultat mentorstva bude uspeh u savladavanju određene teme. Samim tim, period trajanja zavisiće i od obima teme i predznanja polaznika, može trajati od svega nekoliko susreta pa do više meseci.

Prvi informativni razgovor je BESPLATAN!!! Kako je individualni rad sa svakim različit, najbolje je da se pre svega čujemo i vidimo koje su vaše potrebe i prema tome osmislimo plan rada.

Za prijavu pišite na mail coinfisherman14@gmail.com ili popunite kontakt formu klikom ovde i bićete u najkraćem roku kontaktirani. Cena po satu rada je 30eu.

Ukoliko nemate potrebu za mentorstvom, već Vas više zanima kratkoročno savetovanje predlažemo individualni rad 1 na 1 u formi konsaltinga. Cena po satu rada je 40eu.

Za uplate pravnih lica, dobija se odgovarajuća faktura sa opisom usluge u dinarskoj protivrednosti.

Autor sadržaja na platformi Coin Fisherman je Miloš Radojković, diplomirani ekonomista, sa višegodišnjim iskustvom investiranja na berzi. Fokusiran na trgovanje akcijama, plemenitim metalima i kriptovalutama. Pristalica dugoročnog investiranja.

UPOZORENJE: Sadržaji na ovom sajtu nisu investicioni saveti. Kretanje cena u prošlosti nije garancija budućih cena. Ne postoji 100% sigurna investicija. Novac ulažete na sopstvenu odgovornost. Ne ulažite novac koji niste spremni da izgubite.