USLUGE KONSALTINGA


Dobrodošli u svet ličnog razvoja za oblast investiranja na berzi kroz program konsaltinga.

Da bismo razumeli kako ovaj program funkcioniše, potrebno je da razjasnimo šta je uopšte konsalting. Konsalting predstavlja davanje stručnih saveta u mnogim oblastima poput projektovanja, tehnologije, biznisa itd. Radi se o odnosu dve strane, u kojoj jedna strana sa više iskustva, drugoj strani sa manje iskustva, daje određene savete i ekspertizu na konkretna pitanja i nedoumice.  

Ovaj program je namenjen pre svega onima koji imaju već određeno znanje iz oblasti investiranja na berzi, pa bi želeli da kroz zajednički rad sa stručnjakom dobiju dodatne savete i stručno mišljenje. Veoma je bitno da se jasno definišu očekivanja koja se imaju od ovog odnosa, kako bi se izbegla razočaranja.

Sada ćemo detaljnije objasniti sve elemente uspešnog konsultantskog procesa u našem slučaju:

  • ODABIR TEME – Kako je konsultantski proces vremenski ograničen, potrebno je definisati konkretnu oblast rada kod investiranja na koju želimo da se fokusiramo. Pošto govorimo o individualnom radu, svaki polaznik treba da formuliše svoju temu prema svojim potrebama i željama. Neki polaznici žele određeno specifično znanje iz npr tehničke analize, pravne regulative, kreiranja portolija i sl, dok neki samo žele da zajedno sa nekim odrade dodatnu analizu svojih budućih potencijalnih investicija.
  • PRAVILA RADA I OBAVEZE OBE STRANE – Nakon što utvrdimo jasnu temu, neophodno je napomenuti pravila rada i komunikacije, kao i obaveze obe strane. Određene teme zahtevaju veću pripremu, pa je stoga jako bitno to ranije definisati, kao i da se ispoštuju dogovoreni kanali i dinamika komunikacije.
  • PERIOD TRAJANJA – Investicioni konsalting je najčešće kratkoročan vid saradnje, za razliku od mentorstva gde se pokriva šira oblast rada i samim tim period trajanja. Primera radi, ukoliko klijent ima samo par konkretnih nedoumica, biće dovoljno zakazati 1h konsaltinga jednokratno, dok nekome drugom može odgovarati više časova ali u većim vremenskim razmacima…

Prvi informativni razgovor je BESPLATAN!!! Kako je individualni rad sa svakim različit, najbolje je da se pre svega čujemo i vidimo koje su vaše potrebe i prema tome osmislimo plan rada.

Za prijavu pišite na mail coinfisherman14@gmail.com ili popunite kontakt formu klikom ovde i bićete u najkraćem roku kontaktirani. Cena po satu rada je 40eu.

Ukoliko je za Vas bolja opcija dugoročni pristup u formi mentorstva, možete se takođe prijaviti po uputstvima iznad. Cena po satu rada je 30eu.

Za uplate pravnih lica, dobija se odgovarajuća faktura sa opisom usluge u dinarskoj protivrednosti.

Autor sadržaja na platformi Coin Fisherman je Miloš Radojković, diplomirani ekonomista, sa višegodišnjim iskustvom investiranja na berzi. Fokusiran na trgovanje akcijama, plemenitim metalima i kriptovalutama. Pristalica dugoročnog investiranja.

UPOZORENJE: Sadržaji na ovom sajtu nisu investicioni saveti. Kretanje cena u prošlosti nije garancija budućih cena. Ne postoji 100% sigurna investicija. Novac ulažete na sopstvenu odgovornost. Ne ulažite novac koji niste spremni da izgubite.