KURS O INVESTIRANJU NA BERZI ZA POČETNIKE


Dobrodošli na osnovni kurs o investiranju na berzi za početnike!

Kroz 16 lekcija u formi video tutorijala, pokrićemo sve najbitnije aspekte investiranja na svetskom tržištu za početnike. Kurs je nastao u saradnji sa liderom u oblasti online edukacije u Srbiji, platformom “Krojačeva škola”.

Sadržaji su koncipirani jako razumljivo, tako da svako može nakon odgledanih lekcija samostalno startovati na berzi. Nije potrebno nikakvo predznanje, samo dobra volja, rad i upornost.

U ovom serijalu naučićete šta je to berza i kako je nastala, koja su osnovna pravila, šta su fundamentalna i tehnička analiza, koliki je porez na dobit, koje strategije i stilovi postoje, koju literaturu čitati i naravno kako konkretno ulagati u akcije, zlato, kriptovalute, fondove i sl.

Na kraju kursa imate priliku da dobijete i sertifikat ukoliko uspešno odgovorite na pitanja u kvizu. Takođe, dobijate i praktične primere za vežbu, kao i skriptu i dokument sa korisnim linkovima.

Cena kursa je u 81eu u redovnoj ponudi, a kurs možete upisati klikom ovde.

Svi koji zapratite Coin Fisherman na društvenim mrežama, pišite nam za promo kod za popust.

Ukoliko već imate određeno predznanje ili iskustvo, u ponudi su i usluge kroz naprednije vidove edukacije. Za sve one koji žele nešto više da nauče o investiranju i od toga naprave dodatni izvor prihoda, izdvajamo:

  • Napredni kurs o investiranju na berzi „TEENAGE LEVEL“ + 1h konsaltinga – CENA 100EU
  • Individualni rad u formi mentorstva – CENA PO SATU 30 EU
  • Individualni rad u formi konsaltinga – CENA PO SATU 40 EU

Za uplate pravnih lica, dobija se odgovarajuća faktura sa opisom usluge u dinarskoj protivrednosti.

Da biste se prijavili za neku od usluga, pišite na mail coinfisherman14@gmail.com ili popunite kontakt formu klikom ovde i bićete u najkraćem roku kontaktirani.

Autor sadržaja na platformi Coin Fisherman je Miloš Radojković, diplomirani ekonomista, sa višegodišnjim iskustvom investiranja na berzi. Fokusiran na trgovanje akcijama, plemenitim metalima i kriptovalutama. Pristalica dugoročnog investiranja.

UPOZORENJE: Sadržaji na ovom sajtu nisu investicioni saveti. Kretanje cena u prošlosti nije garancija budućih cena. Ne postoji 100% sigurna investicija. Novac ulažete na sopstvenu odgovornost. Ne ulažite novac koji niste spremni da izgubite.