NAPREDNI KURS O INVESTIRANJU NA BERZI + 1H KONSALTINGA


Dobrodošli na napredni kurs o investiranju na berzi, uz koji dobijate i 1h individualnog konsaltinga!

Ovaj kurs je namenjen svim onima koji imaju određeno predznanje iz oblasti investiranja, pa sada žele da to znanje unaprede. Kroz niz lekcija u formi video tutorijala, savladaćete tehničku analizu i naučiti da čitate grafikone kao profesionalac. Nakon završenog kursa, dobijate i 1h konsaltinga sa autorom gde ćete imati priliku da dobijete odgovore na vaša pitanja i nedoumice.

U ovom serijalu naučićete zašto se ova veština smatra najbitnijom kada je analiza investicija u pitanju. Kroz niz praktičnih primera videćete kako iskusni investitori analiziraju grafikone i donose odluke o kupovini i prodaji. Saznaćete šta su to linije trenda, elementi grafikona, kakvi trendovi postoje, kako uočiti određenje šablone koji se ponavljaju… Prikazaćemo kako je najbolje kombinovati fundamentalnu i tehničku analizu zajedno i kako upravljati rizikom.

Cena za napredni kurs o investiranju na berzi je 100eu, a samo kurs bez 1h konsaltinga iznosi 70eu.

Za prijavu pišite na mail coinfisherman14@gmail.com ili popunite kontakt formu klikom ovde i bićete u najkraćem roku kontaktirani.

Ukoliko nakon odgledanih kurseva želite da nastavimo saradnju, u ponudi su i usluge kroz ostale vidove edukacije, od kojih izdvajamo:

  • Individualni rad u formi mentorstva – CENA PO SATU 30 EU
  • Individualni rad u formi konsaltinga – CENA PO SATU 40 EU

Za uplate pravnih lica, dobija se odgovarajuća faktura sa opisom usluge u dinarskoj protivrednosti.

Da biste se prijavili za neku od usluga, procedura je ista kao za prijavu na kurs. Možete poslati mail na coinfisherman14@gmail.com ili popuniti kontakt formu klikom ovde.

Ako ste ipak početnik, pogledajte prvo kurs o berzi za početnike, klikom ovde.

Autor sadržaja na platformi Coin Fisherman je Miloš Radojković, diplomirani ekonomista, sa višegodišnjim iskustvom investiranja na berzi. Fokusiran na trgovanje akcijama, plemenitim metalima i kriptovalutama. Pristalica dugoročnog investiranja.

UPOZORENJE: Sadržaji na ovom sajtu nisu investicioni saveti. Kretanje cena u prošlosti nije garancija budućih cena. Ne postoji 100% sigurna investicija. Novac ulažete na sopstvenu odgovornost. Ne ulažite novac koji niste spremni da izgubite.